Group: User Level:

| Як людина, яка вже кілька років живе з цукровим діабетом 2 типу, можу чесно сказати — знайти клініку, де дійсно допомагають, дуже непросто. Але мені пощастило — я звернувся до BROVKO, і це було, мабуть, найкраще рішення за весь час лікування. Програму можна подивитись тут: https://brovko.clinic/three-month-treatment-program-for-type-2-diabetes/ , де дуже чітко описано підхід до діабету 2, дієти і харчування — без голоду, без крайнощів, але з реальним результатом.
Мені склали індивідуальне меню, розписали прийоми їжі, пояснили, як правильно поєднувати продукти, щоб знизити рівень цукру в крові природно. Це не виглядає як “лікувальна дієта” — це просто здорове, смачне харчування, яке дає стабільність і енергію.
Уже через місяць я побачив зміни: глюкоза перестала “скакати”, зникла постійна спрага, а головне — з’явилось відчуття легкості. І все це без відчуття, що живеш у режимі постійних заборон.
Якщо коротко — BROVKO дійсно допомагає зрозуміти, як жити з діабетом другого типу грамотно, без зайвих ліків і нервів. Тому щиро рекомендую тим, хто хоче взяти свій стан під контроль і почуватися краще щодня.
|