ASP-FastBoard - Demo/Support-Forum
Forum anmelden / register Board
SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » Homepagetools - Support » Off-Topic » Kladionica za rukomet s kartičnim plaćanjem i limitom klađenja?
Pages: (1) [1] »
Registration necessaryRegistration necessary
Kladionica za rukomet s kartičnim plaćanjem i limitom klađenja?
E_Daltzno Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: User
Level: Frischling

IP-Address: saved

Zanimam se za rukomet već više od deset godina još od vremena kada je hrvatska reprezentacija osvajala medalje na europskim i svjetskim prvenstvima. Želim uložiti nekoliko oklada na svoje omiljene momčadi pa me zanima kod kojeg kladioničara se može nadopuniti depozit putem bankovnih kartica i je li moguće postaviti limit za odgovorno klađenje?

7/25/2025 7:09:02 PM   
ColemanXno Access no Access no Access 
Group: User
Level: Frischling

IP-Address: saved

Zlatno doba hrvatske reprezentacije bilo je 1996. i 2004. kada su osvojili zlato na Olimpijskim igrama, a danas čak ni ne ulažem oklade na hrvatsku reprezentaciju. Što misliš tko će biti pobjednik IHF Beach Handball Global Toura? Već više od pet godina se kladim na GGBet https://ggbet-hr.com posljednje dvije godine koristim kriptovalute na stranici ali prije toga sam koristio bankovnu karticu. Postavio sam si limit za klađenje na toj stranici od 50 eura tjedno što mi je vrlo praktično i ne trošim više nego što moj budžet dopušta za ovu vrstu zabave. Pa što misliš koja rukometna momčad trenutno igra najbolje?

7/25/2025 7:45:24 PM   
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: User
Group: general
Cyberlord, sense100
Forum Overview » Homepagetools - Support » Off-Topic » Kladionica za rukomet s kartičnim plaćanjem i limitom klađenja?

.: Script-Time: 0.063 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 2,883 :.