ASP-FastBoard - Demo/Support-Forum
Forum anmelden / register Board
SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » Homepagetools - Support » Off-Topic » Які блешні працюють восени?
Pages: (1) [1] »
Registration necessaryRegistration necessary
Які блешні працюють восени?
beanchyzno Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: User
Level: braver Poster

IP-Address: saved

Привіт! Підкажіть, які штучні приманки краще кидати восени, коли вода вже холодна і хижак йде на глибину? Я спробував кілька варіантів, але результату майже немає, і я починаю сумніватися в яскравих кольорах.

8/4/2026 11:50:39 AM   
Kinkongno Access no Access no Access 
Group: User
Level: Stammposter

IP-Address: saved

Вітаю! Восени поведінка риби кардинально змінюється, тому літні дрібні вертушки часто не працюють так, як треба. Зараз краще переходити на важкі коливалки чи обертові моделі з повільною групою на падінні. Якщо хочеш оновити арсенал перед виїздом, то раджу заглянути в інтернет-магазин Flagman, де можна легко обрати та купити уловисті блешні https://flagman.ua/bleshni/c168795 під різні умови лову. У них у каталозі є величезний вибір форм і вагових категорій для глибоких ям. Я сам завжди беру кілька перевірених важких моделей на осінню щуку і зазвичай залишаюся з хорошим уловом. Переглянь їхній асортимент, вибери кілька цікавих варіантів і сміливо випробовуй на своїй улюбленій річці.

8/4/2026 1:31:47 PM  
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: User
Group: general
Cyberlord, sense100
Forum Overview » Homepagetools - Support » Off-Topic » Які блешні працюють восени?

.: Script-Time: 0.109 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 4,299 :.