Group: User Level: treuer Stammposter

| Довго вибирав, де вчитися, і виявив одну річ. Гарна мотошкола відрізняється від поганої навіть не ціною, а ставленням до теорії. Багато хто думає, що головне – практика, але без бази ПДР та фізики руху ти просто мотоцикліст-смертник. Я звернув увагу на те, як викладачі розповідають про типи мотоциклів. Чи просто називають моделі, чи пояснюють, чому той чи інший двигун поводиться так, а не інакше. Також я переконався, що школа має власний майданчик, а не орендує гаражі. Бо на рівному асфальті без ям навчитися легко, але життя – це ями та дощ. Я питав про кваліфікацію, про те, хто працює інструкторами. Якщо викладач сам бере участь у змаганнях або має великий стаж викладання – це великий плюс. Не соромтеся ставити запитання. Пам'ятайте, що ви купуєте не просто уроки, а свою безпеку на роки вперед. Моя порада – шукайте місце, де викладають серйозно, але без зайвого пафосу. Дізнатися більше: https://uman24.org.ua/yak-kursy-z-yizdy-na-mototsykli-zminyuyut-vidchuttya-kontrolyu-ta-vpevnenosti/ .
|