Bjeli BB |
|
---|
Group: Administrator Level:
| Sta vi kazete da napravimo ovakav jedan formular normalno sa orginal Logo... Dajte svoje prijedloge Pozdrav Bjeli BB
MOTO KLUB Balkan-Bikers Hamburg
Ulica i broj:______________________
Mjesto i broj pošte:___________________
Telefon:________________________
Veličina odjeće:____________________
Krvna grupa:___________________
Svojeručnim potpisom potvrđujem: - Ispravnost gore napisanih informacija; - Da prihvatam Statut kluba; - Sam snosim posljedice nastale u vožnji ili učešću na skupovima koje klub organizuje; - Neodgovorno ponašanje i narušavanje ugleda Kluba mogu dovesti do mog isključenja iz članstva; - Prihvatam obavezu Mjesecne članarine u iznosu od 10€.- za prvu godinu, i 8€.- za sljedeće godine članstva; - Uz pristupnicu podnosim ličnu fotografiju (4.5 x 3.5 cm.);
Svojeručni potpis:____________________
Datum podnošennja___________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- Kontakt sa klubom: E_mail: Balkan-Bikers@gmx.de Telefoni članova uprave kluba: Zvonko:01634679791 Stipo:01729114986
čudna je čaršija ovo majstore moj al' pregriz'o jezik ko kaže da nije lijepa samo ovdje zaista možeš ostati svoj...
|
|
2/25/2009 6:06:26 PM | |
StipoBB |
|
---|
Group: User Level:
| Fantasticna ideja administracija pocela da funkcionise fenomenalno bravo.
|
2/25/2009 6:45:14 PM | |
Dragan |
|
---|
| hvala bogu ja sam za, idemo dalje drugi predlog ???
|
2/25/2009 7:04:27 PM | |
Zvone |
|
---|
| Pa normalno je moramo pocet jednom i ozbiljno raditi ja sam isto ZA, mozda jos neke dopune tamo na onom formularu. Bilo bi lijepo jos ako neko ima neki prijedloga da predlozi.Pozzz
|
2/26/2009 7:55:22 PM | |
|
|
---|