Posto danas nisu bli svi clanovi na sastanku da vam prenesem da smo se dogovorili danas da cemo napraviti festu kod Lene 28.11.2008 (petak). Obavezan sastanak prije feste je 24.11.2008!!!
Momci jos jedno da ponovimo znaci Festa je 28.11.2008 god.. Ko pravi spisak i kome se daju pare ja ovog puta nemogu zbog posla,ali moj prijedlog je da damo to Stipi na obavezu sta vi kazete na to....
Poz Bjeli
čudna je čaršija ovo majstore moj al' pregriz'o jezik ko kaže da nije lijepa samo ovdje zaista možeš ostati svoj...
Prico sam sa Precidentom i reko mi je da stavim na Forum i prednju stranu da nebi bilo poslije nismo na vrijeme znali za Party
Party ce se odrzati 28.11.2008 god.. sa pocetkom u 20:31h Cjena za party je po osobi je 30€.. U to spada hrana.piche(Pivo,kola,fanta ,voda,vino) ljuto pice ko zeli mora donijeti sam,sala,muzika,priprema i poslije toga ciscenje sale sto znaci sve je inkluzivno nemate nikakvu obavezu osim da donesete lijepo raspolozenje i ako neko ima volje kakav kolac ili slicno .... Obavezan sastanak prije feste je 24.11.2008!!! Ako nemozete prisustvovati molili bih vas da se javite kod Zvonke ili Stipe.... Podrav BB
edited by Bjeli BB on 11/5/2008 5:17:41 PMčudna je čaršija ovo majstore moj al' pregriz'o jezik ko kaže da nije lijepa samo ovdje zaista možeš ostati svoj...
Bilo bi lijepo da se skupimo u sto vecem broju jel nam uvijek bude lijepo pa se nadam da bi se ona mozda i neki clanovi vise aktivrali u klubu. POZDRAV!!!!!!!!