edited by Bjeli BB on 2/20/2008 3:54:57 PMčudna je čaršija ovo majstore moj al' pregriz'o jezik ko kaže da nije lijepa samo ovdje zaista možeš ostati svoj...
uzmi pare od Zvonka (20E koje sam mu dao za amblem prije 4 mjeseca) i uplati clanarinu za mene! Da ga je iz Australije narucio, vec bi dosao. Neka moj proda nekom drugom, meni nakon 4 mjeseca cekanja vise nije potreban!
ti si glavni krivac zasto je i doslo do ovoga! Nikada te u zivotu nisam uzimao u usta i to ocekujem i od tebe.
S kim cu ja da se druzim, je moja osobna stvar! U klubu ima toliko puno osoba koje cijenim i postujem, kojima cu pomoci kad god bude trebalo, na bilo koji nacin. Na zalost TI ne spadas u tu grupu! Znam da ti nikad nisam bio simpatican i da sam ti vazda bio trn u oku! Ne znam iz kojeg razloga? Zato sto ti nikada nisam dopustio da me zajebavas? Zivotna ti je hrana podjebavati druge!!! Mene neces!
Zato molim sve druge da me razumiju, jer je ovo moje posljednje javljanje!
Necu da se mjesam ali samo da kazem jedno .... Da nije bilo Jasmina nebi bilo ni kluba i ja mislim da njemu nije u cilju da ga razjebava..
A povod za sve ovo je bilo zato sto se sastanci nisu odrzavani u Zenici to je moje misljenje molim bez ljutnje i pozdrav Bjeli
edited by Bjeli BB on 2/16/2008 8:01:24 PMčudna je čaršija ovo majstore moj al' pregriz'o jezik ko kaže da nije lijepa samo ovdje zaista možeš ostati svoj...