Ovih dana ja i Bjeli cemo sredjivati malo dizajn strane i ubaciti "friskih"stvari posle zimskog sna, i napravicemo novi forum jer izglda da ce ovi traziti da placamo forum ako zelimo da ga imamo...
Ako vi imate nesto da dodate ili neki predlog, ideju vi samo recite, jer ovo nije ipak moja i Bjelova strana...
Cak sta vise bice nam draze da i vi date neki predlog u vezi bilo cega sto se tice stranice ili cak sta vise kluba...
samo naprijed. ja sam naravno tu ako nesto treba. Mislim da bi svi trebali da aktualiziraju svoju galeriju ili da posalju aktualne slike i da se iste postave na galeriju clanova. Pitanje: a ko ce traziti da se placa forum??? i zasto???? zar se to mora placati extra???
Sutra oko podne ili navece bice postavljen novi forum, sa najnovijim opcijama sto postoji... postavicemo ga ovde da ga tetstirate i date kritike da li je forum ok ili...
E bas nam treba, Sudo mozes li nam sredit MYSQL na strani i napravi nam kongfiguraciju baze podataka kao i PHP nam nesto ne radi an strani kako treba pa ako ti nije mrsko sredi nam