Najljepsi i srdacan pozdrav od Vehida Delica invalida iz Kaknja-Bosne i Hercegovine...
Na samom pocetku ovog mog javljanja na vasu stranicu i na vas Forum ja bih se zelio licno jos jednom ZAHVALITI prvo predsjedniku kluba i njegovim saradnicima a i svima vama na ovom forumu koji ste ucestvovali u akciji koja je bila pokrenuta u moje ime ,a koja se zavrsila sa velikim uspjehom za mene i skupili ste 450 Eura koje ste mi poslali i koje sam danas primio pa zelim se jos jednom zahvaliti svima vama. Sto se tice vase pomoci ja sam jako zadovoljan i srestva su dosla do mene i na pravo mjesto tako da svi vi koji ste dali svoj doprinos u moje ime da budete sigurni da je pomoc koju ste skupili meni potrebna kako bih nastavio svoje dalje lijecenje koje je neophodno nastaviti. Ja sam ako mnogi nisu mozda znali do sada operisan osam puta ,stanje se malo popravilo bolje je nego na pocetku od nesrece pa mi je potrebno uraditi jos jednu do dvije operacije dabi se stanje jos bolje popravilo sto u skorije vrijeme planiram da uradim te operacije ako budem imao potrebna srestva. Na kraju jos jednom vam svima VELIKO HVALA na vasem razumjevanju i vasoj pomoci neka vas sve sreca prati na putu , vasem zivotu ,radu ....sve najbolje jos jednom zeli vam Vehid i njegova cjelokupna petoclana porodica iz Kaknja Bosne i Hercegovine.. Za vise informacija o meni mozete dobiti licno od mene ako zelite na ovaj broj Telefona: 00387 32 772 910
Vehid je.....Hvala velika Dusane sto si podebljao dase bolje vidi ...pa kako si mi ti prijatelju tvoja familija zelim ti sve najbolje i tvojim i svim vasim clanovima,eto ko zeli slobodno neka navrati licno kod mene vrata su otvorena a i vi Dusane dodjite dase upoznamo da vidite o kome je rijec moje stanje cete na licu mjesta vidjeti ...eto sve naj naj vama i svima pa se cujemo..
Vehide ako budemo u tom kraju ko od nas svraticemo, a ti svrati svremena na vreme ovde pa nam pricaj kako ti je imali poboljsanja ili se pak druzi sa nama, pozdrav Vehide
Vehide i tebi sve najbolje od srca zeli Bjeli (Alic) I kao sto Dusko rece svratice vec neko ,imamo mi clanova iz Sarajeva Kiseljaka Viteza i te okoline.
Jos jednom Pozdrav Bjeli BB
čudna je čaršija ovo majstore moj al' pregriz'o jezik ko kaže da nije lijepa samo ovdje zaista možeš ostati svoj...
Pozdrav svima Vehid je..evo ukratko da ostavim nekoliko rijeci...malo cesce navratim na vasu stranicu da vidim kako ste vi sta radite a ostavio bih cesce komentare al nevolim da smetam pa samo da vas sve lijepo pozdravim i pozelim vam svima sve najbolje tu sam uz vas pratm vasa zbivanja i sta vi radite pa se nadam da vam nesmetam toliko sve najj najj vam od srca zeli Vehid invalid iz Kaknja-BIH..