Group: Administrator Level:
| GONSIORI 28 Tel: 56493306
billyboy: gonsiori tn 28. nu see on minuarust kyll jube pommiauk,konnasid seal mitu aga milised loomad?? "beib" keda pakuti sale mingi 170pikk pimedas ja tagant vaadates ok a kui otsa vaadata nu alligaatoriks kyll nimetada ei saa hambaid suus polnud, juuksed rõvedad rasvased ja täis ka haises kui jube parm. teine keda nägin oli pall,mitte pontsik mega rull,jube urgas õllepudelid vedelesid koritoris köögis kostis venekeelne mölin kes kellele raha võlgu jne. uuuh mehed sinna kyll pole mõtet end vedada või ei vea aint minul igatahes meeletu läbuauk oli tol korral seal nr 55506468 fatman: Siis sul, billyboy, tõesti ei vedanud, mina olen seal käinud isegi korduvalt, enamasti iga kord ise linnu juures. Paiga väljanägemine on alati rahuldav olnud, mingit läbu pole kohanud. Tõsi on see, et seal on enamasti tüsedamat sorti isendid ja näolt keskpärased, aga tööd teevad suht rõõmsameelselt ja ilma virinata ning oskavad asja ka ise nautida, see on kõik suur pluss. Ja valinud olen alati mitte mõne laialivalguva ja lotendava tädi, vaid sellise tihkemat sorti tegelase. Negatiivseid muljeid pole old. Maitse asi, muidugi. mart45: Kontingent vahetus äsja, kuid mõned vanad olijad ikka järel. Venelasi üldiselt ei teenendata, plikasid vähemalt 4-5. On igale maitsele. Suhtumine sellepoolest hea, et kui minna kahe-kolmekesi, siis lubatakse ka köögis istuda ja napsu võtta ja plikadega plärada. Seda siiski mitte poole tunnise lupsu puhul. Minule kõhnad ei istu, seal aga oli ka paar kobedamat tibi. Mitte mingid lodevad rasvahaned, vaid täitsa pringid ja kuradi kobedate tissidega. Paar tükki kindlasti panevad ka anaali. Lena kindlasti. Soovi korral ka strapon ja SM. Hind on TT, kuid vägagi kaubeldav, eriti pikema tellimuse korral.
|