Group: Administrator Level:
| VARESE 30 Tel:
prilam: varese tänava majas on väga kenad totsid (vähemalt aasta tagasi olid). Tund 700 + pilet 50. Muidugi tahavad et jooke ostaksid, aga ma küll ei ostnud. Seal on ka eesti totse. Käisin seal 2 korda. Teine kord päevasel ajal mingi 3-4 paiku. Totsid aeti kähku üles ja saingi ühe kobeda eesti totsi (tatood ja polt keelest läbi, sale ka). Tavaliselt ma olen harjunud et panen ühe korra pikemalt ja lähen minema (tavaliselt nii kokku ka lepitakse 1 panemine), siis sellega oli nii et panime ära, käisin dussi all ära ja tots, et äkki saaks veel, panime siis teise raundi ka ära, käisin jälle dussi all ära ja panin riidesse ja tots hakkas kiimlema ja näperdama ja panime kolmanda raundi ka püsti seistes nii et mul oli püksid rebadel, viimase raundi ajal koputas juba turva uksele et aeg on otsas. Ja ma idioot ei võtnud selle totsi numbrit (oleks saanud teda palju odavamalt kui mitte tasuta panna, tänas jumalat et teda üles aeti), lubasin küll tagasi tulla aga ei läinud. Jama oli selles et mul olid ülejärgminepäev võistlused, aga reielihased olid meeletust põrutamisest valusad ja kanged ja võistlus läkski persse, siit moraal enne võistlusi ei maksa kõvasti keppida.:))))) auto: seal majas ,meeletult kena vene tibi(suur valik üldse) võiks vabalt heade ajakirjade esikaant kaunistada. korralik saun ja sviit. hind nov. 750eeku.
|