Group: Administrator Level:
| LEESIKA 21 Tel: 6527310
lont: Tegemist on küll legendaarse kohaga, mille parimad ajad jäävad ajaloo anaali, kuid tasuks teda vast teemana siiski lahti hoida, sest, hoolimata vastupidistest väidetest on asutus ise endiselt lahti. Esimene külastus kaks aastat tagasi ja see oli jumalik. Tüdruk 20, Viktoria (vika) ja täiuslikumat naisekeha polnud selleks ajaks kasutanud ja mõnes mõttes jääb ideaaliks siiani. Anatoomiline iseeärasus olid meeletult ilusad häbememokad, mida võis jäädagi imetlema. Siiani on semud rääkinud, et seal pidi leiduma meeletult ilusaid tüdrukud, kuid ise olen kahjuks trehvanud vaid selliseid, kelle kõrval rongi alla jäänud lammas tunduks täitsa pandav. Traagiline, aga ilusate mälestuste tõttu pole suutnud oma autopilooti ümberprogrammeerida. bert: Viimased kogemused sellest majast on aasta tagasi. Siis oli seal parv vene tüdrukuid, kes kihistades teise tuppa kadusid kellegi sünnipäeva pidama ja torti sööma, kui ma ei olnud 2 minuti jooksul oma valikut teinud. Baari jäi vaid üks eestlanna, kes oli tegelikult väga kena klient: Kohal ja töölistel pole häda midagi, muidugi on musti lambaid igas kollektiivis, aga võetud on alati. Täis toruga pole kunagi sealt minema läinud. Kuigi olen päris pirtsaks (naise välimuse ja oleku suhtes). Soovitan kindlasti.
|