FOORUM 69 TAGAVARA

TAGAVARA BAAS

powered by ASP-FastBoard

SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » ARVUSTUSED » adminni aadressiraamat - Tallinn » LUHA 30
Pages: (1) [1] »
Registration necessaryRegistration necessary
LUHA 30
Kogerno Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: Administrator
Level:

IP-Address: saved

LUHA 30
Tel: 51937622 (ja 58165233?)
(arvatavasti sama firma, mis Planeedis)

ornitoloog: sellelt telefonilt olen saanud nii Natashat kui Tanjat kuid alati Luha tänava korteris.....ja pisike pikajuukseline punapea oli hoopis Tanja (no tõesti, kaalub alla 40 kilo). Natasha on peaaegu sama pisike aga mitte punapea, vaid pikkade tumedate juustega. Ja teda pole seal juba mitu nädalat olnud.. :(
karmus: (Jaanikast 58165233) tüdruk kui näkku ei vaata on norm, tema puutumise suhtes oli ta nii ja naa seisukohal. kippus kiirelt asja tegema lõpuni ja siis soovis lõpetada. tuna kui ikka tunniks läksin, siis ei taht asjagi nii leppida, et ta kohe vihjama kukkus, et kas pesta soovin. Siis teise korra ajal oli ta rohkem juba asja juures.
Üldiselt ei midagi meeldejäävat ja tagasikutsuvat seal küll ei olnud!

tonyb: (Jaanikast 58165233) tundus, et peaasi oli raha ruttu kätte ja asi võimalikult kiiresti lõpuni. muide, selle 20 min jooksul suutis ta mulle kahel korral öelda, et tee sivem, kell tiksub, aeg varsti läbi. võibolla oli tal paha tuju, võibolla midagi muud viltu. ei tea. seega suurim probleem just suhtumises. välimuselt aga 5 palli süsteemis 50. vähemalt minu meelest saaks ühendada tema keha ja Snezhana (vt. Pronksi 7-11) suhtumise...

7/15/2005 8:03:09 AM  
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: all
Group: general
none
Forum Overview » ARVUSTUSED » adminni aadressiraamat - Tallinn » LUHA 30

.: Script-Time: 0.125 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 2,360 :.