FOORUM 69 TAGAVARA

TAGAVARA BAAS

powered by ASP-FastBoard

SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » ARVUSTUSED » adminni aadressiraamat - Tallinn » TEDRE 3 - MIKADO
Pages: (1) [1] »
Registration necessaryRegistration necessary
TEDRE 3 - MIKADO
Kogerno Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: Administrator
Level:

IP-Address: saved

TEDRE 3
Tel: 6553055, 56761615

baloun: Mul seal üks igivana "sõbrants" vahetusadminiks. Kuna ta on selle turuga hästi tuttav (endine Lily veteran), siis võib tema juttu uskuda. Pidada olema hetkel üks parima valikuga kohti. Tibisid kokku nii 20 tuuri, ligi pool neist eestlased. Tema sõnul olevat seal muidugi igasuguseid, aga minu nõudlikku maitset teades oli ta kindel, et ilma ma ei jääks. Hind on ilma taksota tulles 800.
Sissepääsuga ei olevat probleeme.
/mõni aeg hiljem kirjutab baloun juba:/
Sai siis täna öösel seal lõpuks ära käidud. Hinnad on nii nagu on, ühesõnaga lahkusime kõik ilma rahata.
Aga valik!!! Pole Tallinnas viis aastat midagi sellist näinud. 20 tibi on väga tagasihoidlikult öeldud ja krokodille ei ühtegi. Nii et kellel pappi on andke tuld.
Jutt et kohalikke siise ei lasta on jamps. Suhtlesin mehega, keda tibid omanikuna esitlesid. Sisse ei lasta hommiklul kell viis ööklubist tulevaid täis teismelisi. Normaalsed inimesed on welcome.

rom41: Sai siis ka käidud. Muidugi palju läks umbjoobes oleku tõttu kaduma, kuid üht-teist siiski. Maja asehaldur ja tegelike omanike käepikendus pealinnas teada-tuntud nikuärimees Kaupo, kes oli tegev nii Virmalise tn kelderbordellis, mis praeguseks enam (aktiivselt) ei tegutse, kui Liivalaia Red Clubis. Kuskil vist veel. Majal nimeks Mikado. Telefoninumbrid 6553055 ja 56761615. Sissepääsust niipalju, et eks see ripub paljuski ära adminni-baarmani kõhutundest, kuid niipalju siiski, et prioriteet väljamaalased. Aga kui ikka veidigi olemist, siis koos taksojuhiga ka eestlastel-venelastel sissesaamine üsna kindel. Veel ametlikku infot - tund tüdrukuga 1500 krooni. Summa sisaldab taksisti komisjonitasu, mis 700 krooni. Seega tasub minna tuttava taksistiga, kes sõnaselgelt baarmanile selgeks teeb, et loobub komisjonitasust. Siis pääsed 800 eeguga. Baaris silt, mis ähvaradab 100 krooni maksva lesbietendusega. Paraku piirdu(b)s "etendus" kahe ihualasti väga hea kehaga vene plikaga kes asja eest, teist taga mööda baari töllerdasid ja suka sisse raha norisid... Alkoholihindadel pole vist mõtet peatuda - nagu litsimajades ikka - 4cl kangemat kraami 100 eeku. Algajaid kliente võiks hoiatada naistele veini ostmise eest. Suure pokaali täis punast veini 250 eeku, millest naine saab (kuidas kuskil) 100 komisjonitasuna endale. sama värk ka peaaegu kõigi teiste jookide puhul. Konsumatsija nazõvajetsa! Ei tasu vist osta, või kui sadisti hing, siis osta ja sundida seda ka ära jooma Breites GrinsenEsiteks tekitab sellise asja ohjeldamatus koguses lakkumine kõrvetisi ja teiseks muutub asi pikapeale üsna vastikuks. Seega pole ka ime, kui ostad tüdrukule 250 eegu eest veini ja peldikust tagasi tulles on tema pokaal peaaegu tühi, kuid lillevaas haiseb veini järele.EnttäuschtKui naised on üliagaralt veini välja tegemist nuianud, olen pakkunud, et maksan talle eraldi selle konzumatsija toas, ärgu lakkugu seda haput punast jubedust. Enamus on lolli näoga vahtima jäänud ja teatanud, et ma ei tohiks selliseid asju teada.ZwinkernLäksin siis sinna ja kukkusin viskit libistama, mis teadagi adekvaatset käitumist oluliselt pärssis. Esimene, kellele silm pidama jäi oli vene nimega eestlane, kes pikemata teatas, et kepib vaid välismaalastega. Põhjuse kohta ei osanud midagi tarka kosta. Nuias ka veini, mida ma meeltesegaduses ka ostsin. Palusin tal soovitada kedagi. Soovitaski - tõelise hoora selle sõna klassikalises tähendusesSchüchtern!Läkisme siis tuppa, tegi veidi strippi kuid keppi nõustus vaid pimedas tegema. Olin piisavalt tige, riietusin ja kitusin baarmanile ära. See soovitas uue otsida. Mingi aja pärast leidsingi - edasi mäluauk. Igatahes leidsin end taas baarist. Meenub vaid kellegi repliik, et kui nii jätkan, pole enam keegi nõus minuga tuppa minemaWütendSiis jäi pilk pidama naisel, kelle pildid ripuvad netis Saaremaa ainsa litsimaja kodulehel www.aspasia.ee/paged/galeriipage4.htm. See kübaraga. Vanus silma järgi üle 30, nimi jäigi küsimata. AngryLookOn endale kivikõvad kunstrinnad lasknud panna, kõik võimalikud ja võimatud kohad kuldkette täis riputanud ja pea tumedaks värvinud. Sukad, saapad, seksikad hilbud. Mõnusad tumedate servadega vitumokadfreuendes SmilieSõnaga - tegija. Keeleka peale mihkel. Esmamulje järgi poleks ka sadulast keeldunud. Minust jäi ta keppimata, ilmselt tegi arajoodud viski oma töö ja jäin peale magama. Piinlik muidugi.... Ärkasin ca 5 tundi hiljem seepeale, kui nimetatud asutuse meestöötaja teatas, et koristaja on ka inimene. Telefon, rahakott, kell, dokumendid ja zippo olid alles, katsusin, et tulema sainfreuendes SmilieOmapärane käik üle pika aja. Aga korterbordellidesse siiski eriti ei tõmba, mis siis, et kordades odavam.Zwinkern
Tegemist eramajaga, mis asub praktiliselt Kotka ja Tedre nurgal. Selline rohekas tumedate aknaluukidega. Tean, millist paneelmaja mõtled. Number meelest läinud, kuid see jäi rohkem Nõmme tee poole, Tedre tänavast parkla võrra eemale. Seda pole ammu enam, selle järeltulija Tihase 29a.

kaisukaru: Nii, lugesin mõnusalt ajalehte, kui helistas üks sõber umb poole kahe ajal öösel. Selgus, et on vaja seltskonda selles samas Tedre tänava majas. Läksin siis seda pakkuma. Majal pole viga midagi ja tüdrukud ilusad (olin jumalasta kaine). Hinnad sellised nagu ikka tund 800 kui omal käel, gin tonik 125.- jne. Kuna sõbral oli mida tähistada siis selle kahe tunniga mis mina seal veetsin oli baariarve ca 2k. Samas aga oleme suured inimesed ja ise teame kuhu oma raha investeerime.
Eelpooltoodud veinijuttu hakati ka minule kohe rääkima ja saaremaa tüdrukuga suhtlesin ka (tema hirmsasti soovis vein, ei vaadanud kas ta selle lõpuks ka ära jõi või valas lillepotti ). Veel oli üks tumeda peaga eestalne u 25 kellel olid ikka mega rinnad. Esteetilise poole pealt vist parim valik Tallinnas mida vaadata, teenusepakkumise kohta ei oska kaasa rääkida. Majast üleüldiselt: esimesel korrusel suur baar ca 10 lauda koos mõnusate diivanitega. Slaavi interöör on väga täpne iseloomustamaks seda kohta - maalid seintel jne. Keldris saun, kus ei käinud. Tubadest on kõige ilusamad nr 1 ja 3. Suur buduaariga voodi ja ees suur nurgatiivan. Kui töö on hea siis miks mitte vahepeal kvaliteetselt aega veeta:)

elufend: Mnjaa , vaffa koht ! Võin kinnitada balouni sõnu , sest tema mind sinna viiski. Pehmalt öeldes oli olukord nauditav. Kaks tädi tõmbasid mu nii kortsu , et siiani .... Millised kehad , millised trikid.... TASE !!![

7/15/2005 7:58:01 AM  
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: all
Group: general
none
Forum Overview » ARVUSTUSED » adminni aadressiraamat - Tallinn » TEDRE 3 - MIKADO

.: Script-Time: 0.109 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 2,352 :.