FOORUM 69 TAGAVARA

TAGAVARA BAAS

powered by ASP-FastBoard

SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » ARVUSTUSED » adminni aadressiraamat - Tallinn » PAE TN 33
Pages: (1) [1] »
Registration necessaryRegistration necessary
PAE TN 33
Kogerno Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: Administrator
Level:

IP-Address: saved

PAE TN 33
Tel: 58139054

joel: Kolm vene rahvusest sõbrannat on üürinud kolme peale korteri ja pakuvad seal head-paremat. Taks on 400/h ja sisaldab massaazh+erot massaazh+suuseks+kontakt. Selle suht tavalise info teeb isuäratavaks see, et tütarlapsed on hingega asja kallal ja püüavad kõigest väest - tõenäoliselt üritavad hea teenusega püsiklientuuri kokku ajada. kolmest kahte neiut olen proovinud - mõlemad nii 20a ringis, saledad, suht norm väljanägemisega. Teine vähe tavapäratum seik on see, et erootilise massazhi hulka käib neil iseenesest mõistetavalt rimming. ei tea kui paljudele see meeldida võiks...aga minu jaoks oli päris huvitav ja mõnus kogemus. Tydrukud on varmalt valmis ka kahekesi kliendi ette võtma....algus siis lesbishow, mida võib rahulikult pealt vaadata ja kui isu haripunkti jõuab, siis ka ise mängu astuda.
kokkuvõte selline, et sealt väljudes ei ole kahju ei rahast ega ajast - tydrukud on puhtad, jutukad ja meeldivad (tõenäoliselt ei tarvita yksi neist ka narkotsi)ja teenus hea. neiudega saab kontakti privat info kuulutuste kaudu. ühe nimi vika, teise jaana, kolmanda nime ei mäleta. töötavad eeskätt päevasel ajal.

bert: Mul oli Pae tn kogemus umbes aasta eest - suht normaalne tüdruk oli, oleks võinud veidi saledam olla, aga muidu tegi tööd hästi. 350.- Miskipärast aga sinna tagasi ei ole kippunud.
hardman: tõesti head tüdrukud ja nad on väga viisakad.Eriti hästi mäletan ühte noort tibu kuigi nimi ei ole meeles ,reklaamis ennast privat infos põhjamaise tüdrukuna kelle huuled on ootamisest märjad.Hind oli 350 kr ja see plika on mul meeles siiani kuigi käisin ,seal vist mingi pool aastat tagasi.
max on üks umbes 190 pikk tibi.Pikad jalad ja väike tiss.Jalgevahe oli ka hästi tihke. Ise oli laisk.Istus mul otsas ja ootas ,et mina suurema töö ära teeks. - Töötab Pae 31 ,aga telefon on Pae 33 oma.

7/15/2005 7:56:54 AM  
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: all
Group: general
none
Forum Overview » ARVUSTUSED » adminni aadressiraamat - Tallinn » PAE TN 33

.: Script-Time: 0.125 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 2,373 :.